Exploreaza Domeniile Noastre de Practica

Descopera domeniile noastre de practica pentru a vedea cum te putem ajuta cu nevoile tale juridice.

Expertiza Legala

Expertiza Legala

Exploreaza diversele noastre domenii de practica pentru a descoperi cum te putem ajuta cu nevoile tale legale, fie că este vorba de dreptul afacerilor, dreptul familiei, proprietate intelectuală sau altele.

SECTOARE PRINCIPALE

SECTOARE PRINCIPALE

Afla mai multe despre activitatea noastra în sectoarele de baza: Medicina, Imobiliare si Tehnologie. Oferim solutii juridice personalizate, adaptate la nevoile unice ale fiecarei industrii.

Despre noi

 

Asiguram consultanta in toate ariile de practica, inclusiv solutionarea litigiilor. Si promovam o cultura bazata pe ambitie si colegialitate care sa ofere clientilor nostri cea mai buna consiliere si reprezentare.

Ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele recurgand la experienta vasta a partenerilor nostri, combinata cu talentul si entuziasmul tinerilor avocati, care se straduiesc intotdeauna sa furnizeze cele mai rapide si complete servicii juridice.

 

Firma de avocatura a anului !

 
Suntem incantati sa anuntam ca in data de 6 aprilie 2023, Stratulat Albulescu a fost numita „Firma de avocatura a anului” de catre EuropaProperty in cadrul celei de-a 18-a editii a galei anuale a premiilor SEE Real Estate.

Firma noastra a fost selectata din cele 5 firme de avocatura locale si internationale semifinaliste, care au fost evaluate in functie de contributia lor pe piata in 2022, tranzactii, calitatea serviciilor oferite clientilor, elemente inovative, reputatie si leadership.

Vezi pozitiile noastre vacante

Arunca o privire catre pozitiile deschise în echipa noastra și alatura-te grupului nostru de profesionisti talentati. Suntem mereu în căutare de avocați talentati, asistenti juridici și personalde suport care împartasesc devotamentul nostru de a oferi servicii juridice exceptionale clientilor nostri.

Cele mai recente stiri

 

Ramaneti la curent cu cele mai recente evolutii din lumea juridica si cu stirile și realizarile recente ale firmei noastre.

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI IN DOMENIU

Inscrie-te la newsletter-ul nostru lunar pentru a ramane informat cu privire la ultimele noutati legislative.

Prin apasarea butonului Inscriere de mai jos, declar ca sunt de acord cu prelucrarea numelui, prenumelui si a adresei mele de email pentru a primi alerte legislative, materiale de marketing si comunicari despre evenimentele SAA.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Politica noastra de Confidentialitate.