Testimoniale

Directoarele juridice (precum Chambers & Partners, The Legal 500 si IFLR 100) sunt renumite pentru activitatea lor de evaluare si clasificare a avocatilor si a firmelor de avocatura de top din intreaga lume, inclusiv din Romania. Clasamentele juridice se bazeaza pe analize si cercetari aprofundate, efectuate de catre o echipa experimentata de cercetatori, dar mai ales pe feedback-ul clientilor.

Toate directoarele juridice solicita firmelor de avocatura liste cu contacte, pe care ii intervieveaza si carora le cer feedback despre firmele de avocatura cu care lucreaza/ au lucrat. Lista de contactele este formata de obicei din clienti ai firmelor de avocatura, insa oricine a lucrat si are cunostinte despre firma poate oferi feedback. Furnizarea de feedback de catre clienti  directoarelor juridice ne-a permis sa colectam opiniile si feedbackul lor, atat cu privire la ariile noastre de practica, cat si cu privire la avocati.

Regasiti mai jos cele mai recente evaluari si opinii referitoare la firma noastra, obtinute in urma analizelor facute de catre cercetatorii directoarelor legale:

CORPORATE / M&A

In general, echipa ofera „o abordare integrata, receptiva si proactiva”. (Legal 500 – 2022)

Clientii ii lauda pe partenerii Cristina Man – „un avocat foarte chibzuit si cu o mentalitate deosebita” – si Octav Stan – „intotdeauna disponibil, foarte profesionist si care cauta intotdeauna solutii practice”. (Legal 500 – 2022)

Managing Partner Silviu Stratulat este „un avocat de drept societar foarte muncitor si dedicat”. (Legal 500 – 2022)

Silviu Stratulat – experienta sa de lucru cu clientii straini si intelegerea nevoilor unei companii multinationale.” (Legal 500 – 2022)

„Receptivi si concentrati pe nevoile clientilor.” (Legal 500 – 2022)

Avocatii SAA „ne trateaza cu adevarat ca pe un client foarte important si ne dedica foarte mult timp, intelegere, alocandu-ne si echipa necesara realizarii taskurilor.” (Chambers Europe – 2022)

„Regasim in Silviu un partener dinamic si placut, care este intotdeauna in cautarea urmatoarei conexiuni, asigurand in acelasi timp asistenta juridica la cele mai inalte standarde cu privire la problemele care apar in timp real.” (Legal 500 – 2021)

Silviu Stratulat este „foarte comercial, capabil sa descopere lucruri la care nu ne-am gandit si foarte protector cu privire la problemele noastre.” (Chambers Global – 2021)

„O abordare integrata, receptiva si proactiva. Ceea ce te frapeaza imediat este expertiza extrema in materie si intelegerea afacerii”. (Legal 500 – 2022)

„Am lucrat in mod special cu partenerii Silviu Stratulat, Octav Stan si Andrei Albulescu si am fost impresionat de amabilitatea si accesibilitatea lor si mai ales de ajutorul acordat atunci cand au existat piedici (precum si, desigur, de vasta lor expertiza).” (Legal 500 – 2022)

Avocatii SAA „ne trateaza cu adevarat ca pe un client foarte important si ne dedica foarte mult timp, intelegere, alocandu-ne si echipa necesara realizarii taskurilor.” (Chambers Europe – 2022)

[Silviu Stratulat] are capacitatea de a structura documentele complexe in cel mai eficient si logic mod posibil.” (Chambers Global – 2022)

„[Au dat dovada de o] colaborare rapida si competenta pe tot parcursul proiectului nostru de M&A. Timp de reactie foarte rapid” (Legal 500 – 2021)

Silviu Stratulat a fost extrem de rapid, disponibil pentru toate solicitarile noastre, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, identificand mereu solutia potrivita. Cristina Man a lucrat extrem de sarguincios, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, combinand cu succes orientarea spre detalii cu echilibrul la nivel inalt si prioritizarea, pentru a ne ajuta in negocieri si tranzactii.” (Legal 500 – 2021)

Pentru noi aceasta este cea mai buna echipa de avocati, deoarece au capacitatea unica pe piata romaneasca si pe piata SEE de a intelege particularitatile startup-urilor din sectorul tehnologie si ale investitiilor de capital de risc. Ofera un sprijin de nepretuit pe tot parcursul tranzactiei, incepand cu acordurile de confidentialitate initiale si Term Sheets pana la analiza de due-diligence, negocierea si semnarea documentelor definitive.” (Legal 500 – 2022)

„Partenerii, incepand de la Managing Partner si parteneri seniori si continuand cu ceilalti profesionisti, inclusiv avocati mai juniori si Paralegals, sunt intotdeauna disponibili si incearca cu adevarat sa inteleaga obiectivele noastre in orice proiect sau tranzactie, impreuna cu obiectivele pe termen lung pe care le avem cu compania tinta intr-o astfel de tranzactie. Ei gasesc solutii la toate problemele si provocarile obisnuite sau exceptionale cu care ne-am putea confrunta in discutia cu partenerii nostri de afacei, dar si legate de autoritatile de reglementare si de alte parti care ar putea influenta sau chiar bloca tranzactiile”. (Legal 500 – 2022)

Silviu Stratulat este „foarte atent la relatia cu clientii”. (Chambers Global – 2020)

„Echipa [SAA] este foarte receptiva, gestioneaza foarte bine atat solicitarile mele, cat si pe cele ale colegilor mei din cadrul departamentului juridic.” (Legal 500 – 2020)

„Echipa nu numai ca are o expunere internationala si locala extinsa la tranzactiile de M&A, dar are si o capacitate mare de a intelege afacerea si operatiunile companiei noastre si, in plus, empatizeaza cu mine ca antreprenor.” (Legal 500 – 2020)

„Echipa Stratulat Albulescu: toti avocatii au o abordare orientata spre afaceri, ofera raspunsuri rapide, sunt eficienti si au costuri rezonabile, asistenta juridica oferita este intotdeauna clara si cuprinzatoare”. (Legal 500 – 2022)

Silviu Stratulat – combinatia perfecta intre abordarea orientata spre afaceri si viziunea bazata pe merit, axata pe identificarea de solutii practice pentru clienti; rapiditate in raspuns”. (Legal 500 – 2022)

„Avocatii [SAA] gestioneaza problema foarte bine si sunt foarte buni in ceea ce priveste coordonarea.” (Chambers Europe – 2022)

„Implicare remarcabila a persoanelor din top management in proiecte. Excelenta utilizare a tehnologiei moderne si personal profesionist si motivat.” (Legal 500 – 2021)

„Echipa este foarte bine sudata, extrem de rapida si receptiva la proiectele de M&A, Venture Capital, proiecte de Private Equity si aspecte de Proprietate Intelectuala. De asemenea, echipa este foarte bine conectata la nivel international la domeniile pentru care avem interes.” (Legal 500 – 2021)

„El [Silviu Stratulat] a oferit rezultate de cea mai inalta calitate pe parcursul intregii negocieri.” (Chambers Global – 2020)

DREPTUL MUNCII

„Stratulat Albulescu Attorneys at Law are o echipa cu experienta in domeniul dreptului muncii, cu avocati extrem de bine pregatiti si foarte profesionisti.” (Legal 500 – 2022)

„Stratulat Albulescu Attorneys este o companie profesionista, avocatii sai sunt de incredere, bine informati, mereu disponibili pentru discutii – comunicarea este eficienta si directa. Toate sfaturile juridice primite pana in prezent au fost bine documentate. Ori de cate ori am intampinat dificultati in intelegerea termenilor juridici utilizati in documentatia scrisa, acestia au fost explicati cu ajutorul comunicarii verbale.” (Legal 500 – 2022)

„Colaborez cu Anca Ulea, care in consilierea sa nu numai ca da dovada de cunostinte juridice solide pentru fiecare aspect, dar si propune/explica modul in care ar trebui sa fie pus in practica in cel mai eficient mod.” (Legal 500 – 2022)

„Echipa este creativa si orientata spre client, cu bune cunostinte tehnice si abilitati excelente de comunicare.” (Legal 500 – 2021)

„Consider ca este deosebit de complicate din punct de vedere juridic sa faci afaceri in Romania. Cei de la Stratulat Albulescu au fost exceptionali in a ne ajuta sa navigam printre legi si reglementari locale uneori neconventionale.” (Legal 500 – 2020)

„Partenerul si coordonatorul departamentului de dreptul muncii, Andrei Albulescu, are cunostinte foarte bune, specializate in domeniul sau.” (Legal 500 – 2022)

„Il cunosc pe Andrei Albulescu de cativa ani si il apreciez atat pe el, cat si pe echipa sa, care este formata din avocati extrem de bine pregatiti si foarte profesionisti. Am incredere in aceasta firma de avocatura (formata la moment din aproximativ 50 de persoane), in expertiza lor solida intr-o serie de domenii cheie de practica – inclusiv in domeniul muncii – si, de asemenea, in cunoasterea profunda a legislatiei romanesti in domeniul dreptului muncii. Apreciem, de asemenea, faptul ca Stratulat Albulescu investeste in dezvoltarea unor relatii pe termen lung cu noi. Ne ofera asistenta juridica valoroasa si practica in toate aspectele legate de dreptul roman si, de asemenea, au ramas aproape de noi in orice moment. Ei cunosc foarte bine afacerea noastra si piata romaneasca si au o mare experienta in domeniul dreptului muncii. Pot spune cu siguranta ca sunt cei mai buni atunci cand vine vorba de intelegerea riscurilor.” (Legal 500 – 2022)

Andrei Albulescu coordoneaza echipa [de dreptul muncii] si este un avocat cu o calificare inalta si cu o vasta experienta. El este foarte orientat spre client si este intotdeauna acolo pentru a ajuta. Andrei ofera intotdeauna asistenta juridica la nivel inalt, fiind un avocat practic cu cunostinte excelente in domeniul Dreptului Muncii. As dori, de asemenea, sa subliniez ca Andrei are abilitati fantastice de comunicare, iar implicarea sa in proiecte aduce intotdeauna plus valoarea asteptata de la un astfel de profesionist cu experienta. [Este] avocatul ideal cu care sa lucrezi atunci cand vine vorba despre probleme de munca sofisticate si sensibile.” [Legal 500 – 2021)

„Managing Associate Anca Ulea ne ofera asistenta juridica si intelege pe deplin nevoile noastre.” (Legal 500 – 2022)

„Pentru probleme de dreptul muncii, ii recomand cu tarie pe Andrei Albulescu si Anca Ulea. Andrei are cunostinte deosebite, de specialitate, despre domeniul sau si ofera intotdeauna sfaturi bazate pe experienta si cunostinte. Anca ofera consultanta extrem de comerciala si intelege pe deplin nevoile noastre.” (Legal 500 – 2022)

„Echipa de dreptul muncii de la Stratulat Albulescu ne consiliaza, de obicei, in probleme de management de personal de zi cu zi, dar si in chestiuni specifice (cum ar fi diverse aspecte generate de pandemie in Romania si toate masurile aplicabile pentru angajatii nostri). Echipa de dreptul muncii este atenta si anticipeaza intotdeauna noile reglementari din acest domeniu, iar noi ii apreciem pentru disponibilitate si receptivitate. Lucram de mult timp cu aceasta echipa si o putem recomanda cu incredere.” (Legal 500 – 2022)

Andrei Albulescu si Anca Ulea sunt intotdeauna accesibili, ne înteleg foarte bine nevoile si ofera asistenta juridica personalizata cu privire la aspectele legate de dreptul muncii.” (Legal 500 – 2021)

Andrei Albulescu este una dintre fortele motrice ale departamentului de Dreptul Muncii. El este foarte receptiv, practic si orientat spre afaceri. Andrei intruchipeaza cu adevarat toate calitatile esentiale pentru un bun avocat de afaceri (international).” (Legal 500 – 2020)

Echipa este „atenta si anticipeaza intotdeauna noile reglementari din domeniul dreptului muncii.” (Legal 500 – 2022)

„O echipa receptiva.” (Legal 500 – 2022)

„O echipa eficienta din punct de vedere al costurilor si disponibilitate.” (Legal 500 – 2022)

„Principalul punct forte al Stratulat Albulescu Attorneys at Law este faptul ca au o experienta vasta in consilierea companiilor in materie de dreptul muncii, prin urmare sunt capabili sa prezinte diferite solutii posibile si practici de piata, ceea ce faciliteaza procesul de luare a deciziilor.” (Legal 500 – 2022)

„Stratulat Albulescu este o echipa tanara si dinamica, care isi mareste constant expertiza, acoperind noi nise pe piața juridica.” (Legal 500 – 2021)

„Departamentul de Dreptul Muncii al firmei Stratulat Albulescu este unul valorous, la care poti apela cu incredere atunci cand se pune problema necesitatii serviciilor de asistenta juridica in domeniul afacerilor in Romania. Nu numai ca ne ofera asistenta juridica cu privire la anumite probleme juridice complexe in domeniul resurselor umane (într-un context international), ci depun si eforturi suplimentare, devenind astfel un partener adevarat.” (Legal 500 – 2020)

Anca Ulea ofera sfaturi solide, robuste si pragmatice, ajutandu-ne sa ne descurcam cu ceea ce, la prima vedere, poate parea a fi un sistem juridic complex, birocratic.” (Legal 500 – 2020)

PROPRIETATE INTELECTUALA

Stratulat Albulescu Attorneys at Law are mai multi avocati cu experienta in domeniul proprietatii intelectuale, care sunt apreciati pentru receptivitatea, flexibilitatea si abordarea lor profesionista”. (Legal 500 – 2022)

„In ultimul an am lucrat atat cu Ana Kusak, cat si cu Elena Stan. Ambele sunt receptive si bine pregatite. Ana se remarca prin rolul sau de coordonator, in timp ce Elena are cunostinte solide si un istoric solid in aspecte legate de IP. Ambele sunt persoane pozitive care raspandesc energie buna”. (Legal 500 – 2022)

„Punctul forte al echipei SAA este cunoasterea cuprinzatoare a tuturor domeniilor pe care le ating atunci cand revizuiesc contractul de franciza. Echipa a fost in permanenta disponibila pentru toate partile implicate in proiect.” (Legal 500 – 2021)

Managing Associate Elena Stan este apreciata pentru „cunostintele sale solide si istoricul sau/experienta in aspecte legate de IP”.(Legal 500 – 2022

„Atentie la detalii, cunoasterea contextului european si romanesc.” (Legal 500 – 2022)

„I-as caracteriza drept profesionisti adevarati, care fac tot ce se poate face si isi ating mereu obiectivele. Intra in detaliu si se ocupa de fiecare aspect al problemei. De asemenea, pun suflet in proiectele lor.” (Legal 500 – 2021)

Ana Kusak este un avocat cu experienta, care coordoneaza o echipa de avocati colaboratori foarte bine pregatiti (precum Elena Stan – Senior Associate). Cu o abordare personalizata si rentabila pentru fiecare caz in parte, Ana isi coordoneaza echipa foarte bine si are o gandire strategica foarte clara.” (Legal 500 – 2021)

„O echipa foarte receptiva”. (Legal 500 – 2022)

Elena Stan – cu experienta.” (Legal 500 – 2022)

„In ceea ce priveste cunostintele in materie de proprietate intelectuala, as spune ca sunt foarte competitive. Brand-ul nostrul este foarte, foarte puternic la nivel local si exista situatii in care concurenta sau alte industrii incearca sa se alature pentru a obtine o mai buna recunoastere si expunere. Ele ne reprezinta in cel mai bun mod posibil.” (Legal 500 – 2022)

„Intreaga echipa de IP este bine pregatita si are capacitatea de a coopera si de a interactiona eficient cu alte echipe. Ceea ce ne place cel mai mult este capacitatea de receptivitate, flexibilitatea si abordarea lor profesionista.” (Legal 500 – 2022)

„Dedicatie si cunostinte bune in acest domeniu.” (Legal 500 – 2022)

„Printre punctele forte ale echipei de Proprietate Intelectuala din cadrul Stratulat Albulescu se numara: rapiditatea in furnizarea de raspunsuri, proactivitatea si cu cunostintele juridice excelente. Toti avocatii ofera asistenta juridica profesionista intr-un timp foarte scurt, fiind capabili sa inteleaga foarte repede contextul complex al unui caz. Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firma excelenta de avocatura cu care sa lucrezi.” (Legal 500 – 2021)

DREPT IMOBILIAR SI CONSTRUCTII

Membrii departamentului de drept imobiliar „orientati catre client” sunt laudati pentru „entuziasmul si capacitatea de a oferi consultanta personalizata”. (Legal 500 – 2022)

„Persoanele cu care lucrez inteleg foarte repede problemele si nevoile mele in ceea ce priveste natura problemei juridice. Sunt capabili sa inteleaga modul meu de gandire si sa preia rapid ideile mele din punct de vedere juridic.” (Legal 500 – 2022)

„O echipa excelenta de avocati care stiu exact cum sa gestioneze tranzactiile intr-un mod foarte eficient. Stratulat Albulescu a livrat fiecare proiect in timp util si a demonstrat o cunoastere excelenta a sectorului pe parcursul intregului proiect. De asemenea, ne-au consiliat cu privire la probleme de drept imobiliar de zi cu zi si au dovedit in mod constant ca sunt o echipa completa si profesionista. Ei pot vedea imaginea de ansamblu si au o abordare comerciala. Ne place sa lucrăm cu ei si, dupa ce am activat atat de mulți ani in industria imobiliara, pot spune ca asistenta juridica oferita de ei depaseste cu mult alte firme de avocatura din Romania.” (Legal 500 – 2021)

„Echipa este cu adevarat profesionista in identificarea nevoilor de business ale clientului. Pe langa cunostintele juridice solide, acestia au o intelegere foarte profunda a pietei imobiliare si a tendintelor. Ofera asistenta juridica personalizata, concentrandu-se pe principalul interes comercial spre care tinteste clientul.” (Legal 500 – 2021)

„Echipa de avocati a avut o viziune holistica asupra proiectului, oferindu-ne diferite perspective valoroase. Pe scurt, sunt rapizi si ne sustin la toate nivelurile, sunt profesionisti excelenti, cu o gandire out-of-the-box.” (Legal 500 – 2021)

„Echipa este condusa de Managing Partner Silviu Stratulat, care are o cunoastere practica pe care doar cativa avocati o au. Andrei Albulescu se ocupa de partea de dezvoltare a practicii.” (Legal 500 – 2022)

„Munca asidua, proiecte multiple in acelasi timp, viteza de reactie in contextul pandemiei.” (Legal 500 – 2022)

„Cei de la Stratulat Albulescu au o abordare proactiva, sunt mereu atenti la nevoile noastre si inteleg termenii comerciali.” (Legal 500 – 2021)

„Am constatat ca Stratulat Albulescu are una dintre cele mai solide practici de drept imobiliar de pe piata. Departamentul include avocati extrem de cunoscuti si orientati spre viitor, cu o abordare foarte creativa si, cel mai important, cu o mentalitate foarte creativa si pozitiva.” (Legal 500 – 2021)

Silviu Stratulat este un excelent partener coordinator. Pe langa cunostintele juridice solide, si-a ales colegii de echipa cu mare profesionalism. Astfel, el a reusit sa creeze in cadrul departamentului de drept imobiliar o echipa capabila sa ofere asistenta juridica, rapid si eficient, in toate subsectoarele dreptului imobiliar.” (Legal 500 – 2021)

„Stratulat Albulescu are cativa Parteneri si avocati colaboratori excelenti, cu o intelegere aprofundata si foarte buna a tranzactiilor la care lucreaza.” (Legal 500 – 2021)

Silviu Stratulat este un adevarat profesionist, isi valorizeaza corect echipa, este intotdeauna disponibil pentru a oferi asistenta juridica ad-hoc si pentru a ghida clientii in luarea deciziilor. Este o reala placere sa lucrez cu el.” (Legal 500 – 2020)

„In ceea ce priveste aspectele imobiliare, ii recomand cu incredere pe Silviu Stratulat, Tudor Ciambur si Daiana Assoum. Silviu este un partener de exceptie, cu o abordare orientata spre client si cu o cunoastere practica pe care doar cativa avocati o au. El lucreaza cu avocati imobiliari foarte competenti, precum Tudor sau Daiana, ambii cu o mare cunoastere si intelegere a sarcinii. Sunt foarte devotati si bine pregatiti, demonstrand un amestec unic de perspectiva juridica excelenta cu abilitati sociale.” (Legal 500 – 2022)

„In ultimii ani am lucrat in special cu Silviu Stratulat. Silviu coordoneaza departamentul de drept imobiliar cu profesionalism si integritate. El da dovada de un nivel ridicat de implicare si intelegere in cadrul fiecare proiect din care face parte si gestioneaza fiecare problema in termenul solicitat, acordand o atentie deosebita obiectivelor noastre”. (Legal 500 – 2021)

„SAA ne-a ajutat cu privire la multe aspecte legate de locatiile noastre noi sau existente, inclusiv cu privire la negocierile de noi contracte de inchiriere, precum si cu renegocierea celor existente. Odata cu declansarea pandemiei Covid-19, SAA s-a dovedit esentiala pentru strategia noastra, atat in abordarea problemei, cat si in buna functionare. Ne-au ajutat sa intelegem diferitele concepte juridice, atat pe cele care erau aplicabile, cat si pe cele care desi nu erau aplicabile, erau foarte dezbatute in presa locală. Viteza lor de reactie si eficienta de care au dat dovada (care uneori a implicat si lucratul in week-end-uri) ne-au permis sa urmam anumiti pasi care s-au dovedit ulterior esentiali pentru pozitia noastra in negocierile contractelor de inchiriere cu proprietarii.” (Legal 500 – 2021)

„Echipa este foarte orientata catre client, toate nevoile sunt abordate in timp util si gestionate la un standard inalt. Cunostintele juridice solide ale fiecarui membru al echipei sunt dublate de un entuziasm ridicat si de capacitatea de a oferi consiliere personalizata. Solicitarile urgente sunt tratate cu o eficienta maxima.” (Legal 500 – 2022)

„Pe partea de real estate lucram de obicei cu Tudor Ciambur si Daiana Assoum. Amandoi sunt buni cunoscatori in toate aspectele legate de drept imobiliar. Echipa este coordonata de Silviu Stratulat, care este si Managing Partner al firmei. Pe scurt: o echipa de real estate bine coordonata, eficienta si care rezolva probleme. Am lucrat cu aceasta echipa pe o perioada lunga de timp, iar experienta, cunostintele si sprijinul lor profesional sunt parte din succesul cresterii noastre si a prevalentei in perioadele dificile (de exemplu, perioada pandemiei). Recomand cu incredere echipa si persoanele respective.” (Legal 500 – 2022)

Andrei Albulescu are cele mai solide cunostinte in domeniul dreptului constructiilor dintre toti avocatii din Romania cu care am lucrat pana acum. Daiana Assoum este devotata muncii sale, raspunde rapid si este foarte eficienta.” (Legal 500 – 2021)

„Stratulat Albulescu ofera cunostinte excelente si o intelegere uimitoare a pietei imobiliare din Romania. Avocatii sunt foarte receptivi si ofera servicii de asistenta juridica exceptionale.” (Legal 500 – 2020)

Tudor Ciambur a fost intotdeauna disponibil pentru intrebari sau subiecte neclare, a livrat documentele intr-un timp foarte scurt, a fost un mare sprijin in timpul negocierilor contractului, a lucrat mai ales independent în timp ce reprezenta interesul nostru, ori de câte ori a existat un subiect care părea să fie blocat procesul, el a venit cu soluții sau alternative de explorat.” (Legal 500 – 2021)

TMT

„Stratulat Albulescu Attorneys at Law are o echipa foarte receptiva care este apreciata pentru ca este „foarte bine informata si orientata spre detalii”. (Legal 500 – 2022)

„In putine cuvinte, specialisti foarte calificati. Intreaga echipa este foarte bine informata si orientata spre detalii”. (Legal 500 – 2022)

„Ana Kusak (Partner) si Elena Stan (Senior Associate) sunt foarte receptive si bine pregatite. M-a impresionat pozitiv Elena Stan.” (Legal 500 – 2021)

„Ana Kusak are cunostinte solide in domeniul dreptului concurentei.” (Legal 500 – 2021)

„Firma are o buna reputatie in ceea ce priveste consilierea start-up-urilor si a companiilor tehnologice emergente in probleme care variaza de la fuziuni si achizitii, proprietate intelectuala si finantari pana la confidentialitatea datelor si dreptul muncii. De asemenea, practica are clienti in sectoarele Life Sciences, divertisment si publicitate. Practica este condusa de reputata Ana Maria Kusak, cu sprijinul Elena Stan.” (Legal 500 – 2022)

„Roxana Catea ofera o comunicare clara, este directa si mereu la subiect, cu cunostinte excelente, si mereu disponibila.” (Legal 500 – 2021)

„O echipa foarte receptiva”. (Legal 500 – 2022)

„In ultimii ani am lucrat indeaproape cu Ana Kusak si Elena Stan. Asa cum am afirmat deja in raspunsurile mele anterioare, le apreciez foarte mult atat pe Ana, cat si pe Elena pentru toate calitatile lor profesionale exceptionale.” (Legal 500 – 2022)

Elena Stan si Ana Maria Kusak sunt extraordinare, ele sunt principalele noastre persoane de contact, care au facut din lucrul cu firma o placere absoluta. Sunt prietenoase si informate, capabile sa raspunda rapid la intrebari, foarte bine pregatite, nefiind nevoie sa ne amane pentru a cerceta subiectul. Abilitatile lor de comunicare sunt net superioare multor alte firme de avocatura cu care am lucrat.” (Legal 500 – 2021)

Silviu Stratulat este uimitor. Foarte prietenos si cu o abordare personala”. (Legal 500 – 2022)

„Cea mai buna echipa de avocati din Romania.” (Legal 500 – 2022)

„Toti cei din echipa Stratulat Albulescu cu care am interactionat au dat dovada de profesionalism si au reusit de fiecare data sa ne ajute cu cele mai potrivite solutii.” (Legal 500 – 2022) 

„[Membrii echipei de TMT] au continuat sa ofere o perspectiva valoroasa si atenta in cei doi ani de cand lucram cu ei. Ele sunt orientate spre rezolvarea problemelor si nu ofera pur si simplu raspunsuri de tipul „nu” atunci cand exploram o noua posibilitate, ci cauta in schimb sa ofere raspunsuri practice autentice ori de cate ori este posibil.” (Legal 500 – 2021)