Despre SAA

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare, atat clientilor nationali, cat si celor internationali, din fiecare sector de afaceri.

Stratulat Albulescu si-a inceput activitatea acum cativa ani ca o casa de avocatura de tip boutique, dar a crescut rapid devenind o firma dinamica, condusa de o echipa puternica de avocati de renume si foarte talentati. Suntem mandri ca suntem parteneri de incredere ai afacerilor clientilor nostri care fac toate eforturile necesare pentru a asigura solutii juridice de cel mai inalt nivel, condusi de specialisti de incredere, capabili sa abordeze fiecare provocare primita cu diligenta maxima si profesionalism.

Selectam fiecare avocat care se alatura echipei noastre, astfel incat sa le oferim clientilor nostri o gama larga de specializari si o implicare deosebita, competenta si personalizata nevoilor lor. Intr-un mediu de afaceri complex si schimbator, ne propunem sa analizam toate variantele posibile, pentru a ne asigura ca clientii nostri obtin rezultatele dorite pentru obiectivele lor si ca oferim nimic mai putin decat cea mai buna consultanta.

SAA s-a remarcat printre concurentii sai prin abordarea personala a relatiei client-avocat si abilitatea de a depasi granitele relatiei profesionale traditionale. Ne dezvoltam competentele necesare pentru a tine pasul cu schimbarile mediului de afaceri si investitii din Romania si din intreaga lume.

Printre clientii nostri se numara companii infiintate in Romania precum si cele care vin din straintate iar gama de clienti variaza de la corporatii multinationale la antreprenori individuali. Suntem un partener puternic si de incredere pentru societatile nou infiintate, cat si pentru companiile multinationale. Rationamentul si argumentele creative ale avocatilor au constituit o piatra de temelie pentru multe dintre succesele clientilor nostri in afaceri pentru o serie larga de probleme, de la planificarea modificarilor posibile ale operatiunilor pana la solutionarea litigiilor.

Ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele, recurgand la experienta vasta a avocatilor coordonatori, combinata cu talentul si entuziasmul avocatilor nostri mai tineri, care se straduiesc intotdeauna sa furnizeze servicii juridice complete si la timp.

Datorita caracteristicii internationale a profesiei noastre, avocatii si personalul nostru sunt vorbitori fluenti de mai multe de limbi straine cum ar fi engleza, franceza, italiana, germana sau spaniola. Pe langa expertiza noastra cu privire la cunoasterea, interpretarea si aplicarea legilor si practicilor din Romania, oferim de asemenea, consultanta legala cu privire la cerintele impuse de legislatia UE. Daca sunteti un consultant juridic strain, va puteti increde in societatea noastra ca fiind un partener al societatilor de avocatura de renume international, care se asigura de faptul ca clientii primesc cele mai bune servicii de asistenta juridica, oferind in acelasi timp servicii exceptionale de consultanta juridica in tranzactiile care au implicatii in mai multe jurisdictii.

Suntem mereu la dispozitia dvs. si speram ca veti descoperi personal cele de mai sus ca fiind adevarate in experienta cu societatea noastra.

Birourile Noastre

Bucuresti

one herastrau office

Adresa: Strada Daniel Danielopolu, Nr. 30-32, Cladirea One Herastrau Office, Etaj 6, Bucuresti, 014134, Romania

Telefon: +40 (21) 316 87 49

Fax: +40 (21) 316 87 56

E-mail: office@saa.ro

09:00 – 19:00

chisinau

Adresa: Digital Park, Strada Mihai Viteazul, Nr. 15A, Etaj 6, Chisinau, MD2004, Republica Moldova

Telefon: +373 (22) 994 990; +373 (22) 009 109

E-mail: chisinau_office@saa.ro

09:00 – 19:00