CSR

In plus fata de indeplinirea obligatiilor noastre fata de clienti intr-un mod exemplar, societatea noastra isi ia in serios responsabilitatile sociale. Consideram ca este datoria noastra sa facem cat mai mult posibil pentru a ne asigura ca oferim ceva inapoi societatii si, ca atare, cautam sa stabilim si sa mentinem cele mai bune practici comerciale si de conduita care, in opinia noastra, ar contribui la imbunatatirea conditiilor sociale si de munca.

Societatea noastra primeste cu bucurie asocierile, angajamentele sau orice alt tip de colaborari, indiferent de sex, etnie sau religie. Punem accent pe diversitate si ne mandrim cu abilitatea noastra de a aduce alaturi oameni din medii diferite si cu idei diferite intr-o echipa puternica si performanta.

Intreaga noastra echipa isi bazeaza activitatea pe acest set de valori si responsabilitati de baza, pe care nu le vedem nu doar ca o rutina comportamentala, ci ca un imperativ moral. 

RESPONSABILITATE SOCIALA

Consultanta juridica oferita de noi este corecta si impartiala, cautand sa ne folosim la maximum competentele pentru a ne asigura ca nevoile juridice ale clientilor nostri sunt indeplinite. Consideram ca asistenta juridica la cel mai inalt nivel este esentiala pentru dezvoltarea unei comunitati de afaceri sanatoasa si prospera si, in consecinta, pentru dezvoltarea economica a societatii in ansamblu.

Ca atare, sustinem proiecte si activitati care pot juca un rol in imbunatatirea bunastarii economice. 

In acest scop, este important ca viitoarea generatie de avocati sa impartaseasca de asemenea, acest set de valori, avand in acelasi timp sanse mai mari de a-si imbunatati si valorifica abilitatile intr-un mediu de lucru care le ofera numeroase provocari profesionale. Astfel, societatea noastra de avocati ofera acum studentilor cu drept posibilitatea de a se alatura noului nostru program de stagii, prin care cautam sa le dezvoltam abilitatile profesionale si sa le inspiram o anumita conduita deontologica pentru a ajuta societatea in ansamblu. 

Societatea noastra de avocati este constienta de impactul activitatii sale asupra mediului inconjurator si luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca activitatea noastra consuma cat mai putine resurse posibile, mentinand in acelasi timp practici ecologice prietenoase cu mediul inconjurator. Sustinem proiecte ale caror rezultate se vor traduce in standarde de mediu mai bune si intr-un mediu mai curat.

RESPONSABILITATEA CORPORATIVA

In afara de responsabilitatile noastre fata de societatea in ansamblu, suntem de asemenea responsabili pentru bunastarea tuturor membrilor echipei noastre, iar dezvoltarea personala si satisfactia profesionala a membrilor echipei este principala noastra preocupare. Luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca toti membrii echipei noastre au ocazia sa-si dezvolte abilitatile si ne asiguram ca primesc tot sprijinul necesar in acest sens.

Ne sprijinim colegii, asigurandu-ne ca sunt indeplinite conditiile optime de lucru oferindu-le spatii de lucru moderne, conditii de munca sanatoase si confortabile. Oferim tot sprijinul tehnic, logistic si material necesar pentru a ne asigura ca toata lumea dispune de mijloacele prin care sa ofere servicii de cea mai buna calitate si sa se dezvolte profesional.

Societatea noastra de avocati isi trateaza toti membrii echipei cu respectul si importanta cuvenite, indiferent de sex, etnie sau religie.